Sagrada Família

A 1 km walking audio tour guide in Catalan in Barcelona featuring 6 highlights.
This guide is 1 credits.

Buy for $0.99 or preview in app or get the app

Guide Description

La Basílica i Temple Expiatori de la Sagrada Família, és un gran església Catòlica Romana a Barcelona, Espanya, dissenyada per l'arquitecte català Antoni Gaudí (1852-1926). Tot i que incompleta, l'església és per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat i al novembre de 2010, el Papa Benet XVI va consagrar i va proclamar que un menor de la basílica, com a diferent de la d'una catedral que ha de ser la seu d'un bisbe.

La construcció de la Sagrada Família havia iniciat el 1882, Gaudí es va involucrar en 1883, va fer càrrec del projecte i transformar-lo amb la seva arquitectura i enginyeria estil, combinant Gòtic i curvilínies formes Art Nouveau. Gaudí va dedicar els seus últims anys al projecte, i en el moment de la seva mort a l'edat de 73 en 1926 menys de la quarta part del projecte es va completar. Sagrada Família construcció de avançava a poc a poc, com es va basar en les donacions privades i va ser interrompuda per la Guerra Civil espanyola, només per reprendre intermitent progrés en la dècada de 1950. Construcció passat el punt mig de 2010 amb alguns del projecte grans reptes restants i una data de finalització anticipada de l'any 2026, l'any del centenari de la mort de Gaudí.

Tome un passeig al voltant de l'edifici amb aquesta audioguia i aprendre més sobre l'arquitecte, el modernisme i els edificis notables de façanes.

Nota: aquesta audioguia és un subconjunt de la gran audioguia 'Gaudí Barcelona", que conté 32 àudios. Si estàs de visita més que 1 de l'arquitecte de les obres, et recomanem descarregar aquesta guia en lloc!

Cobrir per Serge Melki en Flickr (CC BY 2.0).

5.0 stars - based on 1 reviews

Start Point

Carrer de Mallorca 403-413
08013, Barcelona
Catalonia, ES

About Barcelona Turisme

Barcelona Turisme

The official organization of tourist promotion of Barcelona invites you to explore and discover the main attractions of the city.
http://barcelonaturisme.com

More Barcelona Turisme Guides »

About Tales & Tours

Tales & Tours

Tales & Tours is the personal tourguide that fits your pocket. Guide away on iOS and Android!

Get Tales & Tours »

audio Guide Preview

This audio guide consists of 6 audio items 9 images 2 text items

 

You will see and learn more about the following sights & subjects:

Get the Sagrada Família audio GUIDE now!


Buy for $0.99

or preview in app or get the Tales & Tours app